Kapcsolat

Pénznem választó

Rappai Csavar Kft.

Speciális termékekTovábbi oldalaink

Kress

AEG

Milwaukee

Kövessen minket!

 
 
Bővebben a popszegecsekről

A kötőelemek egyik szerelésben gyakran használt fajtája nem más, mint a szegecs. Ez a típusú kötőelem főleg a gépgyártásban és az acélszerkezetek megalkotása során játszik nagy szerepet, de ezen kívül természetesen találunk más felhasználási módokat is.

Az egyszerű szereléseknél vagy akár a háztartásokban az egyik leggyakrabban használt szegecs a popszegecs. Ennek a kötőelemnek ugyanis van egy kifejezetten fontos előnye a többi szegeccsel szemben – elegendő egy oldalról hozzáférni ahhoz, hogy hatékony és szilárd fogatást érjünk el vele. A popszegecs a csőszegecsek közé tartozik, használatához csak egy típushoz tartozó fogóra van szükség. Ebből következik, hogy gyorsan lehet a segítségével szerelni, és egyszerűsége okán az is könnyen megmagyarázható, hogy miért örvend nagy népszerűségnek.

Ön is szeretné megtalálni azt a kötőelemet, amely a legjobban megfelel céljainak? Kiváló minőségű termékeket vásárolna, hogy tartósak lehessenek az elkészült munkák? Akkor nézzen szét kínálatunkban bizalommal! Nem fog csalódni!

Egy népszerű kötőelem: a popszegecs

Acél, réz, alumínium; ezekből az anyagokból készülhet popszegecs, a szegecsek közül az egyik legkeresettebb fajta. A popszegecs húzószegecs, ami két különálló fém anyag összefogására alkalmas eszköz, az esetek nagy részében lemezeket erősítenek egymáshoz a segítségével.

A popszegecs behelyezéséhez speciális eszközre van szükség: popszegecs húzószerszámra. Létezik nyitott, vagy zárt végű, rovátkolt, TDV, STR, peel, T-szegecs, V-grip, F-series, MGR, LSR, Hs és Hr popszegecs is. Mindegyik típus kicsit más, és tulajdonságainak köszönhetően másképpen is viselkedik. Az, hogy éppen milyen fajta popszegecsre van szükségünk, ezektől az egyedi tulajdonságoktól függ. Nem mindegy, hogy milyen az adott fajta merevsége, furatkitöltő képessége, zajmentessége, összehúzó képessége, vagy vízzáró képessége; ezeknek a jellemzőknek a pontos ismeretében már könnyebb a választás.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és popszegecseket is vásárolhat webáruházunkból!

Magas minőség és kedvező popszegecs árak? Velünk lehetséges!

Magas minőség és kedvező popszegecs árak? Velünk lehetséges! A popszegecsek nem lehetnek ismeretlenek azok számára, akik berendezésgyártással összefüggő területen tevékenykednek, hiszen az eszközök lemezalkatrészek összefogására alkalmasak, vagyis a rögzítéstechnika elengedhetetlen elemeinek számítanak. Mivel a fogyóeszközök kategóriáját erősítik az eszközök, természetes, hogy a kivitelezők és a gyártók a kedvező popszegecs árakat keresik. Ha Ön is ilyen ajánlatot keres e téren, fedezze fel kínálatunkat!

Mivel mi is tisztában vagyunk azzal, hogy ezen rögzítéstechnikai elemek fogyóeszközöknek számítanak, a termékek magas színvonala és a széles paletta mellett a baráti popszegecs árakra is nagy hangsúlyt fektetünk, ezáltal is csökkentve a gyártáskor felmerülő kiadásokat.

Tekintse meg termékeink kínálatát, ismerje meg az általunk biztosított kedvező popszegecs árakat, és amennyiben kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, bátran vegye fel a kapcsolatot szakértő csapatunk munkatársaival!

Tudjon meg többet a popszegecsekről!

Tudjon meg többet a popszegecsekről!A popszegecsek a kötőelemek egy fajtája, amiket kettő, vagy több lemez, illetve anyag összefogására használnak, ezen kívül pedig egyoldali szerelhetőséget is biztosítanak. Rengeteg fajtájuk létezik, amelyeket különböző alapanyagból gyártatnak le, de többnyire alumíniumból, vagy saválló acélból készülnek. Az, hogy ebből a gazdag kínálatból melyik popszegecs kerül kiválasztásra, az csakis a körülményektől, illetve a rögzíteni kívánt elemek összetételétől függ. 

A popszegecsek felhasználási területei is széles skálán mozognak, az autószerelő műhelyektől kezdve egészen a gépiparig rengeteg helyen nélkülözhetetlenek, köszönhetően kiváló rögzítési tulajdonságaiknak. Bármilyen berendezéshez is használják fel a szakemberek a popszegecseket, tartósságot kölcsönöznek a gépeknek, autóknak és egyéb műszaki berendezéseknek. 

Kínálatunkból kedvező árfekvésben, az igényeinek és munkaterületének megfelelően vásárolhat popszegecseket. Ha a beszerzés előtt további kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken 

Cím:  
6724 Szeged
Bakay Nándor u. 52.
 
Nyitva tartás:  
hétfő-péntek:
szombat:
7:30-17:00
8:00-12:00