Kapcsolat

Pénznem választó

Rappai Csavar Kft.

Speciális termékekTovábbi oldalaink

Kress

AEG

Milwaukee

Kövessen minket!

 
 
Tudjon meg többet a gipszkarton csavarokról!

Tudjon meg többet a gipszkarton csavarokról! Gipszkarton térelválasztókkal számtalan ingatlan esetében találkozhatunk, hiszen gyors és egyszerű megoldást kínálnak, azonban ahhoz, hogy e téren tartós megoldás születhessen, megfelelő eszközökre van szükség a rögzítéshez, például gipszkarton csavarokra.

A gipszkarton csavarok speciális kialakításúak, kifejezetten a gipszkartonokhoz tartoznak, értelemszerűen előnyeik és rendeltetésszerű használatuk csakis ebben az esetben érvényesülhet.
Fontos tudni, hogy a gipszkarton csavarok helyettesítése nem ajánlott egyszerű csavarral, mert utóbbiakkal könnyedén át lehet szakítani a munkalapot. Anyaguk korrózióálló, foszfátbevonattal ellátott, vagyis magas színvonalat és megbízhatóságot képviselnek, emellett használatuk nem roncsolja a gipszlapok felületét a függesztés során.

Amennyiben Önnek is gipszkarton csavarokra van szüksége, vagy további információkat szeretne megtudni a rögzítő alkatrészekről, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! 

Cím:  
6724 Szeged
Bakay Nándor u. 52.
 
Nyitva tartás:  
hétfő-péntek:
szombat:
7:30-17:00
8:00-12:00