Pénznem választó

Rappai Csavar Kft.

Speciális termékekTovábbi oldalaink

Kress

AEG

Milwaukee

Kövessen minket!

 
 Rappai Csavar

Miért válassza csavarboltunkat?

A csavarok rendkívül fontos szerepet töltenek be a hétköznapokban. Ezek az apró alkatrészek méreteik ellenére hatalmas erővel bírnak. Mivel a csavarok fogyóeszközöknek számítanak, a szakembereknek folyamatosan szükséges pótolni a készletüket annak érdekében, hogy mindig rendelkezésre álljon a kellő mennyiség. Ha Ön a vásárlás egyszerű formáját választaná, és gazdag kínálatból válogatna, döntsön csavarboltunk mellett!


Csavarboltunkban bármilyen munkához könnyedén megtalálhatja a szükséges rögzítéstechnikai elemeket, amiket meg is rendelhet. Kínálatunk rendkívül gazdag, továbbá a minőségre is törekszünk, hiszen a rögzítéstechnikai elemek csakis akkor képesek betölteni a szerepüket, ha strapabíró anyagból kerültek legyártásra.


Csavarboltunkból a rögzítéstechnikai elemeken kívül a csavarozáshoz szükséges szerszámokat is beszerezheti. Végezzen minőségi munkát megbízható termékeinkkel! Vásárlóinknak folyamatosan megújuló, korszerű kínálatot biztosítunk. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének csavarboltunk termékeivel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Nyílászárók megfelelő működésének biztosítékai – A zárak és a vasalatok

Nyílászárók megfelelő működésének biztosítékai – A zárak és a vasalatok

Több szempontból is fontos, hogy a nyílászáróink megfelelően zárhatók legyenek, és ezt a jó légzáró képességet az ajtók és az ablakok esetében a vasalatok biztosítják.

A vasalatok többféle funkció ellátására is alkalmasak, mint például az ablak vasalatok esetében, a normál ablak vasalat a záródásért, tehát a biztonságért felel. A bukó-nyíló ablak vasalatok lehetővé teszik, hogy ezek a nyílászárók erkélyajtóként is használhatók legyenek, és biztosítják, hogy két, vagy három pozícióban is kinyithassuk őket. Itt egy úgynevezett résszellőzésre is lehetőség van. Van a nyíló vasalat, ami az ablakok és az erkélyajtók oldal irányú nyitására adnak lehetőséget, valamint a bukó vasalat, ami a nyílászárók buktatására szolgálnak.

A zárak közül érdemes kiemelni a többpontos zárat, ami a bejárati ajtók zárszerkezete. Ez egy többszörös rúdzár, amely biztonságossá teszi a nyílászárót. Fontos, hogy milyen zárak vannak felszerelve bejárati ajtóinkra, ugyanis az egyszerűbb zárak nem mindig nyújtanak teljes körű védelmet.

Ha Ön is szeretné, hogy nyílászárói megbízható zárakkal és vasalatokkal legyenek ellátva, keressen minket bizalommal!

Kérjük jelentkezzen be a vásárláshoz!

BejelentkezésRegisztráció


 

Cím:  
6724 Szeged
Bakay Nándor u. 52.
 
Nyitva tartás:  
hétfő-péntek:
szombat:
7:30-17:00
8:00-12:00