Kapcsolat

Pénznem választó

Rappai Csavar Kft.

Speciális termékekTovábbi oldalaink

Kress

AEG

Milwaukee

Kövessen minket!

 
 


Sajtóközlemény


Egészségre nevelés és szemléletformálás a Rappai Csavar Kft-nél

A Rappai Csavar Kft. számára kiemelten fontos a munkatársak és családtagjainak egészsége és a csapatszellem erősítése. Ezért is pályáztunk az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszerében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében TÁMOP 6.1.2-11/1/B-2012 „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok” című pályázati kiírásra.

A pályázaton cégünk 9.563.182 Forint vissza nem térítendő támogatást nyert, melynek támogatási intenzitása 100 %. Az elnyert összeget életmódbeli szemléletformálásra fordítjuk; a program célja, hogy a Rappai Csavar munkatársai egészségtudatosan, fizikailag, szellemileg és pszichésen is harmonikus életet tudjanak élni.

A projekt a következő elemekből áll:
- Állapotfelmérések
- Eszközbeszerzés
- Káros szenvedélyek hatásait bemutató, szemléletformálást támogató előadások
- Mozgásprogramok ( biciklitúra, egészségnap, bajnokság, tábor)
- Nyilvánosság biztosítása

A projekt zárórendezvényén a Rappai Csavar Kft. ügyvezetője és tulajdonosa, Rappai Attila kiemelte, hogy a jövőben is szeretnének hasonló megmozdulásokat a vállalaton belül, mert úgy érzik, hogy az egészségtudatosságon kívül nőtt a munkavállalók elkötelezettsége a vállalat iránt, ami igazán fontos egy ilyen tevékenységi körű szervezetekben. A záróeseményen a résztvevők felelevenítették a programokon átélt eseményeket, közösen megnézték a fotókat.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. 

Cím:  
6724 Szeged
Bakay Nándor u. 52.
 
Nyitva tartás:  
hétfő-péntek:
szombat:
7:30-17:00
8:00-12:00